Gør det nemt at transportere endnu mere med din Ford. Vores sortiment af tagbokse i topkvalitet er beregnet til sikker og beskyttende transport af mange forskellige former for bagage. De fleste af modellerne har praktisk åbning i begge sider.

2 430 260

Thule®* Tagboks Force XT Sport, Aeroskin mat-sort

Kun i kombination med Ford tagrælinger og tværstænger

3.990,00 kr.1

Mål (udvendigt/indvendigt): 190 x 63 x 42,5 cm/179 x 52 x 37 cm. Kapacitet: 300 l. Højde af tagbagagebærer: ca. 40 cm. Vægt: ca. 14,7 kg. Maks. lastkapacitet: 75 kg. Med centrallås. Produktegenskaber: Monteres nemt med PowerClick systemet. Den indbyggede tilspændingsindikator klikker, når den er rigtigt monteret, smart, hurtig og sikker fastgøring. Åbnes og lukkes bekvemt med LockKnob, der samtidig er med til beskytte Thule®* Comfort Key-nøglen mod beskadigelse. Med åbning i begge sider er der nem adgang til hele tagboksen fra både højre og venstre side af bilen. Bemærk, at alt efter bilmodellen kan tagboksens udhæng røre bilens bagklap, når den er åben

Bemærk: Taget på din bil har begrænset lastkapacitet. Se instruktionsbogen til din bil for den maksimale lastkapacitet på taget.


Garanti dækket af Ford leverandør. Få mere at vide hos din Ford forhandler.

Se bilmodeller, der passer
FIND EN FORHANDLER
Tilføj til ønskeliste

1 Vejledende udsalgspris inkl. moms.

*Producentmærket tilbehør er særligt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører og kan være omfattet af andre garantibetingelser. Nærmere oplysninger herom kan fås hos din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.

TILBEHØRSOVERSIGT

TILBEHØRSOVERSIGT

View
ANSVARSFRASKRIVELSE

Da Ford foretager løbende produktudvikling, forbeholder vi os ret til på ethvert tidspunkt at ændre specifikationer, farver og priser på de modeller og komponenter, som er vist og beskrevet i denne online publikation, og billedmaterialet kan variere. Kontakt den lokale Ford forhandler for de seneste oplysninger. I denne online publikation ses både Ford originalt tilbehør og et sortiment af udstyr fra vores leverandører. Eftermonteret tilbehør kan påvirke din bils brændstofforbrug. *Producentmærket tilbehør er specielt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører, som ikke er dækket af Ford garanti, og som kan være omfattet af andre garantibetingelser. Oplysninger herom kan fås enten ved at klikke på garantiikonet for hvert enkelt produkt eller ved at kontakte din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.

" " " " "