Gør det nemt at transportere endnu mere med din Ford. Vores sortiment af tagbokse i topkvalitet er beregnet til sikker og beskyttende transport af mange forskellige former for bagage. De fleste af modellerne har praktisk åbning i begge sider.

2 191 628

G3* Tagboks Elegance Europe 370, mat-sort profileret

2.332,00 kr.1

1928 x 550 x 492 mm, 370 l, med åbning i begge sider og centrallås, vægt 12 kg, maks. lastkapacitet 75 kg. Solidt og aerodynamisk design - helårsbeskyttet. Passer til alle tværstænger med en diameter på 33-90 mm, indbyrdes afstand mellem tværstænger min. 570 mm og maks. 840 mm. Bemærk, at alt efter bilmodellen kan tagboksens udhæng røre bilens bagklap, når denne er åben

Bemærk: Taget på din bil har begrænset lastkapacitet. Se instruktionsbogen til din bil for den maksimale lastkapacitet på taget.


Garanti dækket af Ford leverandør. Få mere at vide hos din Ford forhandler.

Vælg en bilmodel for at se flere oplysninger og billeder

Vælg bilmodeller, der passer

1 Vejledende udsalgspris inkl. moms.

*Producentmærket tilbehør er særligt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører og kan være omfattet af andre garantibetingelser. Nærmere oplysninger herom kan fås hos din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Da Ford foretager løbende produktudvikling, forbeholder vi os ret til på ethvert tidspunkt at ændre specifikationer, farver og priser på de modeller og komponenter, som er vist og beskrevet i denne online publikation, og billedmaterialet kan variere. Kontakt den lokale Ford forhandler for de seneste oplysninger. I denne online publikation ses både Ford originalt tilbehør og et sortiment af udstyr fra vores leverandører. Eftermonteret tilbehør kan påvirke din bils brændstofforbrug. *Producentmærket tilbehør er specielt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører, som ikke er dækket af Ford garanti, og som kan være omfattet af andre garantibetingelser. Oplysninger herom kan fås enten ved at klikke på garantiikonet for hvert enkelt produkt eller ved at kontakte din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.