I det komfortable Caree-transportbur kører din trofaste ven sikkert med i bilen.

2 460 888

4pets®* Caree transportbur til katte og hunde, fastgøres sikkert på alle passagersæder, Smoked Pearl

2.235,00 kr.1

Innovativ og sikker transportløsning til katte og små hunde, der vejer op til 8 kg. Udviklet specielt til rigtig pasform på alle bilsæder og behagelig transport af dit kæledyr. Flot design og fremstillet af robuste kvalitetsmaterialer. Fastgøres nemt og sikkert på sædet enten med bilens sikkerhedssele eller med ISOFIX-lynkoblingerne (tilbehør). Overholder nyeste og højeste sikkerhedskrav, og er testet efter de strengeste krav af det officielle tyske testinstitut TÜV Süd, herunder kollisionstestet og testet for materialegiftighed. Produktegenskaber: Enhåndsbetjent "Pull & Klick"-dørlås til åbning og lukning af buret, formbar bagsektion til rigtig pasform på alle bilsæder, håndtag for og bag til nem håndtering af transportburet, aftageligt todelt indtræk (vaskbart ved 40° C), hængslet frontpolstring til kollisionsbeskyttelse og afskærmning af nysgerrige blikke, "Fixlock"-lynkoblingsselestyr, ISOFIX-kompatibel. Nye, farveafstemte sædehynder fås som tilbehør


Garanti dækket af Ford leverandør. Få mere at vide hos din Ford forhandler.

Se bilmodeller, der passer
FIND EN FORHANDLER
Tilføj til ønskeliste

1 Vejledende udsalgspris inkl. moms.

*Producentmærket tilbehør er særligt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører og kan være omfattet af andre garantibetingelser. Nærmere oplysninger herom kan fås hos din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.

TILBEHØRSOVERSIGT

TILBEHØRSOVERSIGT

View
ANSVARSFRASKRIVELSE

Da Ford foretager løbende produktudvikling, forbeholder vi os ret til på ethvert tidspunkt at ændre specifikationer, farver og priser på de modeller og komponenter, som er vist og beskrevet i denne online publikation, og billedmaterialet kan variere. Kontakt den lokale Ford forhandler for de seneste oplysninger. I denne online publikation ses både Ford originalt tilbehør og et sortiment af udstyr fra vores leverandører. Eftermonteret tilbehør kan påvirke din bils brændstofforbrug. *Producentmærket tilbehør er specielt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører, som ikke er dækket af Ford garanti, og som kan være omfattet af andre garantibetingelser. Oplysninger herom kan fås enten ved at klikke på garantiikonet for hvert enkelt produkt eller ved at kontakte din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.