I det komfortable Caree-transportbur kører din trofaste ven sikkert med i bilen.

2 460 886

4pets®* Caree transportbur til katte og hunde, fastgøres sikkert på alle passagersæder, Cool Grey

2.735,00 kr.1

Innovativ og sikker transportløsning til katte og mindre hunde med en vægt på 15 kg - fastgjort med et sikkerhedsbælte og 8 kg fastgjort med ISOFIX-lynlås. Udviklet specielt til rigtig pasform på alle bilsæder og behagelig transport af dit kæledyr. Attraktivt design og lavet af robuste materialer af høj kvalitet. Kan let og sikkert fastgøres til sædet ved hjælp af enten sikkerhedsselen eller det valgfrie ISOFIX-lynlås. Overholder de nyeste og højeste sikkerhedskrav og er blevet testet efter de strengeste krav af det officielle testinstitut TÜV Süd i Tyskland, herunder kollisionstest og testet for materialegiftighed. Produktegenskaber: Enhåndsbetjent "Pull & Klick"- dørlås til åbning og lukning af buret, formbar bagsektion til rigtig pasform på alle bilsæder, håndtag for- og bag til nem håndtering af transportburet, aftagelig todelt indtræk (vaskbar ved 40 °C), hængslet frontpolstring til kollisionsbeskyttelse og afskærmning af nysgerrige blikke, "Fixlock" selelås for hurtig fastgørelse, ISOFIX kompatibel. Farvetilpasning af nye sædehynder fås som ekstraudstyr.  Bemærk! Hvis det forreste passagersæde benyttes skal passergerairbag frakobles.


Garanti dækket af Ford leverandør. Få mere at vide hos din Ford forhandler.

Vælg en bilmodel for at se flere oplysninger og billeder

Vælg bilmodeller, der passer

1 Vejledende udsalgspris inkl. moms.

*Producentmærket tilbehør er særligt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører og kan være omfattet af andre garantibetingelser. Nærmere oplysninger herom kan fås hos din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Da Ford foretager løbende produktudvikling, forbeholder vi os ret til på ethvert tidspunkt at ændre specifikationer, farver og priser på de modeller og komponenter, som er vist og beskrevet i denne online publikation, og billedmaterialet kan variere. Kontakt den lokale Ford forhandler for de seneste oplysninger. I denne online publikation ses både Ford originalt tilbehør og et sortiment af udstyr fra vores leverandører. Eftermonteret tilbehør kan påvirke din bils brændstofforbrug. *Producentmærket tilbehør er specielt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører, som ikke er dækket af Ford garanti, og som kan være omfattet af andre garantibetingelser. Oplysninger herom kan fås enten ved at klikke på garantiikonet for hvert enkelt produkt eller ved at kontakte din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.