Slip for bekymringer, når din bedste ven skal med i bilen med et hundebur i topkvalitet af aluminium, der er nemt at bruge.

2 423 309

4pets®* Hundebur Pro 4 Large

5.137,00 kr.1

Robust og sikker transportløsning af kvalitetsaluminium til store hunderacer, som f.eks. berner sennenhund, hovawart, rottweiler og irsk setter, der vejer op til 50 kg. Specialudviklede aluminiumstænger til maksimal stabilisering; er desuden anodiserede, så de er fuldt korrosionsbestandige. Alle plastsammenkoblingerne er glasfiberforstærket og derfor ekstremt robuste. Hundeburenes præcisionskonstruktion betyder, at de hverken rasler eller afgiver forstyrrende støj under kørsel. De er standardudstyret med en drejelås, der klikker sikkert på plads. Den lange låsestang gør buret ekstra stabilt og yderligere vridningsstærkt. Lågen kan betjenes med én hånd, så den anden hånd kan holde hunden. Transportburet fastgøres med surreremme i de fabriksmonterede forankringer i bagagerummet. Produktegenskaber: Låsehus af trykstøbt aluminium, overfladebehandlet, ridsefast gulv af hårdttræ, urinbestandige plastrør, kollisionstestet dørlåssystem med 2 nøgler, kollisionsbeskyttelsessystem og kollisionstestet specialplade bagest. Lækagesikre, hævede sidevægge, så bagagerummet ikke tilsmudses af snavs og ekskrementer. Optimal luftgennemstrømning, så hunden befinder sig godt under transport. Der medfølger en udtagelig måtte, 2 stærke remme med hver en trækstyrke på 350 kg og ekstra velcrobånd til montering af bunden på buret for at sikre, at det ikke ikke glider rundt i bagagerummet. Vedligeholdelsesfrit med hængsler fremstillet af selvsmørende, plastbaseret grafitlegering. Derfor er burene nemme og praktiske til daglig brug, og de hindrer ikke udsynet i bakspejlet. Burets vægt: 23,2 kg. Maks. hundevægt: 50 kg. Mål (højde x bredde x dybde) 66 cm x 81,5 cm x 93,5 cm


Garanti dækket af Ford leverandør. Få mere at vide hos din Ford forhandler.

Vælg en bilmodel for at se flere oplysninger og billeder

Vælg bilmodeller, der passer

1 Vejledende udsalgspris inkl. moms.

*Producentmærket tilbehør er særligt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører og kan være omfattet af andre garantibetingelser. Nærmere oplysninger herom kan fås hos din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Da Ford foretager løbende produktudvikling, forbeholder vi os ret til på ethvert tidspunkt at ændre specifikationer, farver og priser på de modeller og komponenter, som er vist og beskrevet i denne online publikation, og billedmaterialet kan variere. Kontakt den lokale Ford forhandler for de seneste oplysninger. I denne online publikation ses både Ford originalt tilbehør og et sortiment af udstyr fra vores leverandører. Eftermonteret tilbehør kan påvirke din bils brændstofforbrug. *Producentmærket tilbehør er specielt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører, som ikke er dækket af Ford garanti, og som kan være omfattet af andre garantibetingelser. Oplysninger herom kan fås enten ved at klikke på garantiikonet for hvert enkelt produkt eller ved at kontakte din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.

" " " " "