2 597 019

Beskyttelsespakke til Ford Kuga

Ford Kuga 12-2019, Plugin-hybrid, ST-Line og Vignale

2.808,00 kr.1

Indhold i pakken:

Stænklapper, formet, forhjul, sæt med 2, til biler med stylingsæt (serienr. 2422028)

Stænklapper, formet, baghjul, sæt med 2, til biler med stylingsæt (serienr. 2422030)

Beskyttelsespanel til læssekant på bagkofanger, formet, rustfrit stål 
(serienr. 2452224)

Beskytter bagkofangeren effektivt ved på- og aflæsning. Modelspecifik pasform, der harmonerer med bilens design. Beskytter lakken maksimalt, og er med selvklæbende tape til nem og hurtig montering (uden at bore huller). Fremstillet af slidstærkt materiale.

Bagagerumsmåtte med høj kant, med Kuga-logo (serienr. 2449338)

Gulvmåtter af gummi, forrest, sort, bakkeformet design (serienr. 2477392)
Sæt med 4, med Kuga-logo og fastgøring i fører- og passagersiden. Forhøjede kanter til ekstra beskyttelse af gulvtæppet mod snavs og fugt..

Gulvmåtter af gummi, bagest, sort, bakkeformet design (serienr. 2477398)
Sæt med 2. Forhøjede kanter til ekstra beskyttelse af gulvtæppet mod snavs og fugt.


Garanti dækket af Ford.

Vælg en bilmodel for at se flere oplysninger og billeder

Vælg bilmodeller, der passer

1 Vejledende udsalgspris inkl. moms.

*Producentmærket tilbehør er særligt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører og kan være omfattet af andre garantibetingelser. Nærmere oplysninger herom kan fås hos din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Da Ford foretager løbende produktudvikling, forbeholder vi os ret til på ethvert tidspunkt at ændre specifikationer, farver og priser på de modeller og komponenter, som er vist og beskrevet i denne online publikation, og billedmaterialet kan variere. Kontakt den lokale Ford forhandler for de seneste oplysninger. I denne online publikation ses både Ford originalt tilbehør og et sortiment af udstyr fra vores leverandører. Eftermonteret tilbehør kan påvirke din bils brændstofforbrug. *Producentmærket tilbehør er specielt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører, som ikke er dækket af Ford garanti, og som kan være omfattet af andre garantibetingelser. Oplysninger herom kan fås enten ved at klikke på garantiikonet for hvert enkelt produkt eller ved at kontakte din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.