Når du kører eller bakker med fuldt læs bag i din Transit, kan det være svært at have udsyn bagud. Med det digitale bakspejl går det dog nemmere, der altid giver klart og uhindret panoramaudsyn bagud.

2 480 126

Digitalt bakspejl

Til modeller med bagdøre uden ruder, uden regnføler

5.682,00 kr.1

Det digitale bakspejl benytter et intelligent kamerasystem med et bagudrettet digitalkamera, som optager video og streamer til LCD-displayet, som er indbygget i spejlet.

  • I skærm-mode får føreren en forbedret panoramavisning bag bilen
  • Kamerabilledet hindres ikke af passagerer, nakkestøtter, lukket vægadskillelse, bagage eller last
  • Større sikkerhed med dobbelt så stort synsfelt i skærm-mode
  • Spej-mode bruges som alternativ, hvis kameraet eller visningen ikke fungerer på grund af smuds eller is
  • Automatisk dag/nat tilpasning
  • Kabelsæt nødvendig til installation (bestilles separat

Garanti dækket af Ford.

Se bilmodeller, der passer
FIND EN FORHANDLER
Tilføj til ønskeliste

Nødvendige monteringsdele

Ledningsnet til digitalt bakspejl Til modeller med regnsensor
Garanti dækket af Ford.
Reservedelsnr.: 2 480 124 414,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
Ledningsnet til digitalt bakspejl Til modeller uden regnsensor
Garanti dækket af Ford.
Reservedelsnr.: 2 480 120 532,00 kr.
Tilføj til ønskeliste

1 Vejledende udsalgspris inkl. moms.

2 Vejledende udsalgspris inkl. moms, spørg din Ford forhandler om eventuelle udgifter til montering og maling.

*Producentmærket tilbehør er særligt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører og kan være omfattet af andre garantibetingelser. Nærmere oplysninger herom kan fås hos din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.

TILBEHØRSOVERSIGT

TILBEHØRSOVERSIGT

View
ANSVARSFRASKRIVELSE

Da Ford foretager løbende produktudvikling, forbeholder vi os ret til på ethvert tidspunkt at ændre specifikationer, farver og priser på de modeller og komponenter, som er vist og beskrevet i denne online publikation, og billedmaterialet kan variere. Kontakt den lokale Ford forhandler for de seneste oplysninger. I denne online publikation ses både Ford originalt tilbehør og et sortiment af udstyr fra vores leverandører. Eftermonteret tilbehør kan påvirke din bils brændstofforbrug. *Producentmærket tilbehør er specielt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører, som ikke er dækket af Ford garanti, og som kan være omfattet af andre garantibetingelser. Oplysninger herom kan fås enten ved at klikke på garantiikonet for hvert enkelt produkt eller ved at kontakte din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.