Når du kører eller bakker med fuldt læs bag i din Transit, kan det være svært at have udsyn bagud. Med det digitale bakspejl går det dog nemmere, der altid giver klart og uhindret panoramaudsyn bagud.

2 480 126

Digitalt bakspejl

5.952,00 kr.1

Det digitale bakspejl benytter et intelligent kamerasystem med et bagudrettet digitalkamera, som optager video og streamer til LCD-displayet, som er indbygget i spejlet.

  • I skærm-mode får føreren en forbedret panoramavisning bag bilen
  • Kamerabilledet hindres ikke af passagerer, nakkestøtter, lukket vægadskillelse, bagage eller last
  • Større sikkerhed med dobbelt så stort synsfelt i skærm-mode
  • Spejl-mode giver føreren mulighed for at se køretøjets interiør, bagsæder og passagerer osv
  • Automatisk dag/nat tilpasning
  • Kabelsæt nødvendig til installation (bestilles separat)

Garanti dækket af Ford.

Vælg en bilmodel for at se flere oplysninger og billeder

Vælg bilmodeller, der passer

1 Vejledende udsalgspris inkl. moms.

*Producentmærket tilbehør er særligt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører og kan være omfattet af andre garantibetingelser. Nærmere oplysninger herom kan fås hos din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Da Ford foretager løbende produktudvikling, forbeholder vi os ret til på ethvert tidspunkt at ændre specifikationer, farver og priser på de modeller og komponenter, som er vist og beskrevet i denne online publikation, og billedmaterialet kan variere. Kontakt den lokale Ford forhandler for de seneste oplysninger. I denne online publikation ses både Ford originalt tilbehør og et sortiment af udstyr fra vores leverandører. Eftermonteret tilbehør kan påvirke din bils brændstofforbrug. *Producentmærket tilbehør er specielt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører, som ikke er dækket af Ford garanti, og som kan være omfattet af andre garantibetingelser. Oplysninger herom kan fås enten ved at klikke på garantiikonet for hvert enkelt produkt eller ved at kontakte din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.