Forkæl dine passagerer med en "sove-hovedstøtte", så de kan sove behageligt i deres sæde.

2 520 207

ACV* Sove-hovedstøtte sort PVC-læder med sølvfarvet syning

313,00 kr.1

"Sove-hovedstøtten" fastgøres på alle typer af justerbare hovedstøtter og fungerer som en sidepude med sidestøtte til passagerers hoved og hals. Det gør lange køreture mere behagelige, hvis passageren vil hvile sig eller sove. Passageren undgår at falde forover eller bøje i overkroppen, så de vågner friskere og uden at have ondt i skuldre og nakke.

  • Monteres nemt blot ved at fastspænde den på hovedstøttens stænger
  • Behagelige sidestøttepuder med memoryskum
  • Sidestøttepuderne er fuldt justerbare til passagerer i alle højder
  • 360° justerbar, så støttepuderne kan placeres opret, når de ikke er i brug
  • Mål: 260 x 193 x 98 mm (l x b x h)
  • Vægt: 850 g

Garanti dækket af Ford leverandør. Få mere at vide hos din Ford forhandler.

Vælg en bilmodel for at se flere oplysninger og billeder

Vælg bilmodeller, der passer

1 Vejledende udsalgspris inkl. moms.

*Producentmærket tilbehør er særligt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører og kan være omfattet af andre garantibetingelser. Nærmere oplysninger herom kan fås hos din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Da Ford foretager løbende produktudvikling, forbeholder vi os ret til på ethvert tidspunkt at ændre specifikationer, farver og priser på de modeller og komponenter, som er vist og beskrevet i denne online publikation, og billedmaterialet kan variere. Kontakt den lokale Ford forhandler for de seneste oplysninger. I denne online publikation ses både Ford originalt tilbehør og et sortiment af udstyr fra vores leverandører. Eftermonteret tilbehør kan påvirke din bils brændstofforbrug. *Producentmærket tilbehør er specielt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører, som ikke er dækket af Ford garanti, og som kan være omfattet af andre garantibetingelser. Oplysninger herom kan fås enten ved at klikke på garantiikonet for hvert enkelt produkt eller ved at kontakte din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.

" " " "