Med Ford luftrenseren holdes luften i kabinen ren og frisk.

2 485 741

Pollen luftrenser

418,00 kr.1

Ford luftrenseren hjælper til en forbedret luftkvalitet i kabinen ved at fjerne små skadelige, luftbårne partikler. Den frembringer og frigiver millioner af negativt ladede partikler, som kaldes ioner. De tiltrækker og fastgør sig til positivt ladede ioner, som bærer allergener, og som derefter bliver for tunge og falder til gulvet. Det er designet til at neutralisere og fjerne pollen, skæl fra kæledyr, lugt, cigaretrøg, og støv - så luften i kabinen bliver ren og frisk.

  • Mere effektiv end filtrering af kabineluften
  • Monteres i nærheden af airconditionanlæggets blæser
  • Negative ioner kan forbedre humør- og energiniveauet
  • Negative ioner kan øge den atmosfæriske friskhed
  • Forhandlermontering anbefales
  • Strømsikring medfølger
  • Mål: 120 x 50 x 50 mm
  • Vægt: 250 g
  • Komponentudskiftning anbefales efter 1 år / 20.000 km for at opretholde effektiviteten

Garanti dækket af Ford.

Vælg en bilmodel for at se flere oplysninger og billeder

Vælg bilmodeller, der passer

1 Vejledende udsalgspris inkl. moms.

*Producentmærket tilbehør er særligt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører og kan være omfattet af andre garantibetingelser. Nærmere oplysninger herom kan fås hos din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Da Ford foretager løbende produktudvikling, forbeholder vi os ret til på ethvert tidspunkt at ændre specifikationer, farver og priser på de modeller og komponenter, som er vist og beskrevet i denne online publikation, og billedmaterialet kan variere. Kontakt den lokale Ford forhandler for de seneste oplysninger. I denne online publikation ses både Ford originalt tilbehør og et sortiment af udstyr fra vores leverandører. Eftermonteret tilbehør kan påvirke din bils brændstofforbrug. *Producentmærket tilbehør er specielt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører, som ikke er dækket af Ford garanti, og som kan være omfattet af andre garantibetingelser. Oplysninger herom kan fås enten ved at klikke på garantiikonet for hvert enkelt produkt eller ved at kontakte din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.