Hvis du vil have mere end et navigationssystem, er et af vores multimediesystemer lige sagen! De har alle de nyeste funktioner. Ud over fuld kortdækning af de europæiske lande er der et håndfrit Bluetooth® modul og kompatibilitet med forskellige filformater plus DVD-afspiller og tilslutning for iPhone® / iPod®. Så går du ikke glip af noget – uanset hvor turen går hen.

2 302 656

Pioneer* Multimedie-navigationssystem AVIC-F9880BT

6.062,00 kr.1

Udstyret omfatter bl.a.:
 • 6,2" (15,75 cm) farve-touchscreen i 3D
 • Apple CarPlay®
 • RDS-tuner og TMC-modtager
 • Bluetooth® håndfrit modul med A2DP og AVRCP 1.4
 • Micro SD™ kort og 2 USB-porte bagest til afspilning af lyd- og videofiler
 • 3D-kort
 • 10 mio. POI'er med brugeroprettelse af POI'er
 • Fuld kortdækning af 45 europæiske lande i indbygget flashhukommelse
 • Talegenkendelse og tekst-til-tale-funktion (18 sprog)
 • Afspiller DVD-R/-RW, CD-R/RW, MP3, WMA, AAC, FLAC, MPEG4, H.264, WMV, DivX™
 • Digital signalprocessor og optimeret grafisk equalizer med 13 bånd
 • Direkte musik-/videobetjening af iPod®, iPod® Touch og iPhone® 4/4S/5/5S/5C/6/6+ via USB (kræver ledninger som tilbehør)
 • Kompatibel med Android Auto
 • Android tilslutning via USB
 • Andet audio-/skærmudstyr via 2 stik ved bagsæde
 • Indgang til bakkamera
 • Info om bilens klimaanlæg og parkeringshjælp kan vises på skærmen på nogle modeller med adapterledning som tilbehør
 • Delvist aftageligt frontpanel til tyverisikring
2 DIN-panel og adapter til CAN-bus/fjernbetjening (modeller med fabriksmonteret ratknapbetjening) eller ISO-adapter (modeller uden fabriksmonteret ratknapbetjening) kræves til montering. Adapter til CAN-bus/fjernbetjening er kun nødvendig, hvis der ønskes betjening af radiofunktioner via den fabriksmonterede ratknapbetjening. I alle øvrige tilfælde kan ISO-adapteren anvendes. Bemærk: Alt modelspecifikt udstyr, der betjenes via Ford Radio-knapper, samt som visuelt gengivet på Ford midterskærmen, vil ikke være tilgængeligt, bl.a. SYNC, dæktrykovervågning, regnføler, Active City Stop, bakkestart-assistance. Dette er især vigtigt for Ford B-MAX med højt udstyrsniveau.


Garanti dækket af Ford leverandør. Få mere at vide hos din Ford forhandler.


VIGTIGT: Skal monteres på et Autoriseret Ford værksted. Beskadigelse af produktet eller delene som følge af forkert montering dækkes ikke af garantien.

Se bilmodeller, der passer
FIND EN FORHANDLER
Tilføj til ønskeliste

Nødvendige monteringsdele

Pioneer* ISO-adapter Nødvendig til montering af Pioneer audiosystemer eller multimedie-navigationssystemer på biler uden fabriksmonteret ratknapbetjening. Kan også monteres i stedet for adapter til CAN-bus/fjernbetjening, hvis fabriksmonteret ratknapbetjening ikke ønskes.
Garanti dækket af Ford leverandør. Få mere at vide hos din Ford forhandler.
Reservedelsnr.: 2 110 691 67,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
Pioneer* Adapter til CAN-bus/fjernbetjening Påkrævet til montering af Pioneer* radioer og multimedie-navigationssystemer, tilsluttes til betjening via bilens ratknapper.
Garanti dækket af Ford leverandør. Få mere at vide hos din Ford forhandler.
Reservedelsnr.: 1 794 915 634,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
Pioneer* 2-DIN krans Piano Black Påkrævet til montering af 2-DIN radioer og multimedie-navigationssystemer i Ford biler. fra 05/2007 fra og med
Garanti dækket af Ford leverandør. Få mere at vide hos din Ford forhandler.
Reservedelsnr.: 1 683 839 840,00 kr.
Tilføj til ønskeliste

1 Vejledende detailpris, inkl. moms. Kontakt venligst din Ford-forhandler for oplysninger om priser for montering. Bemærk, at der eventuelt kræves supplerende dele til montering.

2 Vejledende udsalgspris inkl. moms, spørg din Ford forhandler om eventuelle udgifter til montering og maling.

*Producentmærket tilbehør er særligt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører og kan være omfattet af andre garantibetingelser. Nærmere oplysninger herom kan fås hos din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.

TILBEHØRSOVERSIGT

TILBEHØRSOVERSIGT

View
ANSVARSFRASKRIVELSE

Da Ford foretager løbende produktudvikling, forbeholder vi os ret til på ethvert tidspunkt at ændre specifikationer, farver og priser på de modeller og komponenter, som er vist og beskrevet i denne online publikation, og billedmaterialet kan variere. Kontakt den lokale Ford forhandler for de seneste oplysninger. I denne online publikation ses både Ford originalt tilbehør og et sortiment af udstyr fra vores leverandører. Eftermonteret tilbehør kan påvirke din bils brændstofforbrug. *Producentmærket tilbehør er specielt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører, som ikke er dækket af Ford garanti, og som kan være omfattet af andre garantibetingelser. Oplysninger herom kan fås enten ved at klikke på garantiikonet for hvert enkelt produkt eller ved at kontakte din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.