2 618 909

ARB* Horizon LED-områdebelysning magnetisk

1.094,00 kr.1

Horizon LED-områdebelysningen er velegnet til belysning i værkstedet eller ved opstilling på campingpladser i mørke. Elegant design i afdæmpet skovgrøn og sort farvetema; har en magnetisk monteringsdrejefod med skridsikre gummifødder, så den kraftige COB LED-projektørstråle kan rettes mod det ønskede sted. LED-områdebelysningen oplades med en specialudviklet AC/DC-smartoplader og kan oplades, mens det bruges, så der altid er lys, når der er brug for det.

  • 7 V litiumionbatteri
  • 1000/2000 lumen
  • Powerbank med 4000 mAh ved 5 V og mulighed for USB-opladning
  • Trykstøbt aluminiumhus
  • 2-4 timers batteritid (høj til lav)
  • 8,4 V 2,4 A oplader; hurtig AC/DC-oplader medfølger

Garanti dækket af Ford leverandør. Få mere at vide hos din Ford forhandler.

Vælg en bilmodel for at se flere oplysninger og billeder

Vælg bilmodeller, der passer

1 Vejledende udsalgspris inkl. moms.

*Producentmærket tilbehør er særligt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører og kan være omfattet af andre garantibetingelser. Nærmere oplysninger herom kan fås hos din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Da Ford foretager løbende produktudvikling, forbeholder vi os ret til på ethvert tidspunkt at ændre specifikationer, farver og priser på de modeller og komponenter, som er vist og beskrevet i denne online publikation, og billedmaterialet kan variere. Kontakt den lokale Ford forhandler for de seneste oplysninger. I denne online publikation ses både Ford originalt tilbehør og et sortiment af udstyr fra vores leverandører. Eftermonteret tilbehør kan påvirke din bils brændstofforbrug. *Producentmærket tilbehør er specielt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører, som ikke er dækket af Ford garanti, og som kan være omfattet af andre garantibetingelser. Oplysninger herom kan fås enten ved at klikke på garantiikonet for hvert enkelt produkt eller ved at kontakte din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.

" " " " "