K&K* Mår afskrækker M5700N, kombinationsprodukt

2 033 209

kr. 1.967,001

Kvalitetsløsning til effektiv bekæmpelse på 3 forskellige måder. Kombineret bekæmpelse med elektrisk stød, ultralydsbølger og blinkende diodelamper. Der medfølger 6 vandtæt indkapslede satellithøjttalere med metalmembraner. Højttalerne udsender kraftige bølger af ren pulserende ultralyd i en vinkel på 180°, og de tilføres højspænding på ca. 200-300 V, samtidig med at diodelamperne blinker – konstant. Strømforbruget er maks. 10 mA, lydtrykket er 105 dB med en frekvens på 22 kHz, højttalerkabinettet er 100% vandtæt, komponenterne overholder beskyttelsesklasse IP65. Bemærk: Afgiver et let elektrisk stød, som afskrækker måren uden på nogen måde at skade den!


Garanti dækket af Ford leverandør. Få mere at vide hos din Ford forhandler.

Se bilmodeller, der passer
FIND EN FORHANDLER
Tilføj til ønskeliste
Download
Monteringsvejledning PDF

1 Vejledende udsalgspris inkl. moms.

*Producentmærket tilbehør er særligt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører og kan være omfattet af andre garantibetingelser. Nærmere oplysninger herom kan fås hos din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Da Ford foretager løbende produktudvikling, forbeholder vi os ret til på ethvert tidspunkt at ændre specifikationer, farver og priser på de modeller og komponenter, som er vist og beskrevet i denne online publikation, og billedmaterialet kan variere. Kontakt den lokale Ford forhandler for de seneste oplysninger. I denne online publikation ses både Ford originalt tilbehør og et sortiment af udstyr fra vores leverandører. Eftermonteret tilbehør kan påvirke din bils brændstofforbrug. *Producentmærket tilbehør er specielt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører, som ikke er dækket af Ford garanti, og som kan være omfattet af andre garantibetingelser. Oplysninger herom kan fås enten ved at klikke på garantiikonet for hvert enkelt produkt eller ved at kontakte din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.