Ford Aluminiumsfælge

Skil dig ud fra mængden med vores sortiment af alufælge. De er alle designet, så de flot supplerer din Ford, uanset hvilken model du har. Elegant design eller praktisk funktionalitet – valget er dit. Og du kan regne med, at uanset hvilken fælg du vælger, er den fremstillet efter de højeste normer, af de bedste materialer og testet i langtidstests, så trafiksikkerheden er i top. Alle vore alufælge er kontrolleret for defekter med røntgenstråler. Desuden er de kontrolleret for, at der ikke slipper luft ud af dækkene gennem fælgen. Og med de forskellige typer – sølvfarvede, hvide, sorte, grå og forkromede – kan du regne med, at vore fælge præsterer lige så godt som de ser ud til.

Hvorfor vælge Ford alufælge?

Ford fremstiller aluminiumsfælge udelukkende til Ford-biler, så vi behøver ikke at kompromittere design eller kvalitet for at imødekomme en række fabrikanters krav. I stedet har vi koncentreret os om at designe og fremstille alufælge, som perfekt supplerer den specifikke model.

Bygget bare en smule bedre

Fordi vores alufælge er bygget til specifikke Ford-modeller, kender vi de nøjagtige specifikationer, der kræves. Men vi bygger dem til at præstere endnu bedre - og vi overstiger modellens specifikationer for at give en sikrere margen på bærende egenskaber og sikkerhedspræstationer.

Testet og godkendt

Ford alufælge testes for holdbarhed og styrke i alle konstruktions- og udviklingsfaser og naturligvis under hele fremstillingsprocessen. Derfor ved du, at de opfylder Fords standarder for topkvalitet med den samme høje produktionskvalitet som din Ford bil.

Passer perfekt

Ford alufælge monteres let og hurtigt på din Ford. Fordi de er konstrueret specielt til din Ford, er der ikke behov for ændringer af nogen art, uanset fælg- eller dækstørrelsen. Derfor sparer du ikke blot på monteringsomkostningerne du beskytter også bilens garanti –hvorimod andre fælge kan medføre, at garantien bortfalder pga. nødvendige ændringer af bilen af hensyn til korrekt tilpasning.

1. fase: Videnskabeligt baseret design

For hver ny Ford alufælg bliver der udviklet et grunddesign af Fords designgruppe. De korrekte specifikationer i forhold til den bestemte bilmodel bliver dernæst beregnet ved hjælp af avancerede og ekstremt præcise matematiske processer.

2. fase: Forundersøgelse

Når der er opnået enighed om designet, foretager den tekniske afdeling et designstudie omkring de muligheder, der foreligger i forhold til den pågældende Ford model – hvor der oven i købet tages højde for planlagte modeludviklinger fremover. Alle modeltyper indgår i undersøgelsen for at sikre, at kvalitetsnormer og trafiksikkerhedskrav overholdes, uanset de forskellige vægtforhold.

3. fase: Testning

Alle fælge, der leveres til kunder, er statisk præcisionstestet, herunder røntgenscannet for dimensioner, materialefejl, utætheder, ubalance og modstand ved påkørsel.

4. fase: Holdbarheds- og styrketests

Desuden udsættes Ford alufælge for en hård, to-akslet holdbarhedstest i laboratorium på en nyudviklet specialmaskine. Ved at simulere køreforhold som i den virkelige verden svarer testen til 300.000 kilometers kørsel, hvor fælgen endog påføres skader forinden (som f.eks. påkørsel af kantsten) for at genskabe ekstreme køreforhold. Under testen simuleres forskellige kørehastigheder, belastninger, ekstreme manøvrer på ujævne vejunderlag og i sving. Og mindst 3 fælge pr. fælgdesign skal bestå testen, før designet godkendes af produktionsafdelingen.

Producenterne af alufælge er nødt til at gå på kompromis. Det behøver du ikke.

ANSVARSFRASKRIVELSE

© 2024 Ford Motor Company.ALL‑ELECTRIC EXPLORER®, B‑MAX®, BRONCO®, C‑MAX®, ECOSPORT®, EDGE®, FIESTA VAN®, FOCUS®, GALAXY®, KA+®, KA, KUGA®, MONDEO®, MUSTANG MACH‑E®, MUSTANG®, PUMA®, RANGER®, S‑MAX®, TOURNEO CONNECT®, TOURNEO COURIER®, TRANSIT CONNECT®, TRANSIT COURIER®, TRANSIT CUSTOM®, TRANSIT® er varemærker tilhørende Ford eller dets tilknyttede selskaber.

Da Ford foretager løbende produktudvikling, forbeholder vi os ret til på ethvert tidspunkt at ændre specifikationer, farver og priser på de modeller og komponenter, som er vist og beskrevet i denne online publikation, og billedmaterialet kan variere. Kontakt den lokale Ford forhandler for de seneste oplysninger. I denne online publikation ses både Ford originalt tilbehør og et sortiment af udstyr fra vores leverandører. Eftermonteret tilbehør kan påvirke din bils brændstofforbrug. *Producentmærket tilbehør er specielt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører, som ikke er dækket af Ford garanti, og som kan være omfattet af andre garantibetingelser. Oplysninger herom kan fås enten ved at klikke på garantiikonet for hvert enkelt produkt eller ved at kontakte din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.

" " " "