Ny 100% elektrisk Explorer
3D-print

3D-printning har været anvendt i industrielle produktionsprocesser i flere år. I de senere år er denne teknologi rykket fra fabrikker og konstruktionsafdelinger og videre ud i samfundet. Fordi printere til forbrugere og producent-forbrugere bliver billigere og nemmere at bruge, begynder flere og flere at bruge dem til at fremstille produkter og artikler af alle slags. Nok er 3D-printning endnu ikke udbredt i almindelige husholdninger, men teknologien har længe været anvendt blandt stadigt flere teknologifans, kunsthåndværkere og 3D-designere. Enhver med adgang til en 3D-printer og egnede 3D-modeller kan printe deres egne emner hjemme lige fra legetøj og dekorationsartikler til værktøj, reservedele og endda også biltilbehør.

Og der kommer vi ind i billedet. Ford arbejder konstant på at finde nye måder at give ejere af en Ford den bedste oplevelse med deres bil.

Så hvorfor ikke også selv prøve at printe nyt tilbehør til din Ford! Ford har nu fornøjelsen at stille STL-filer gratis til rådighed til at 3D-printe diverse tilbehørsdele til at gøre midterkonsollen i din bil endnu mere brugervenlig; og din Ford endnu mere komfortabel og praktisk at bruge!

Hvis du ikke selv har en 3D-printer, kender du måske nogen, der har! I så fald kan du blot sende vedkommende et link til denne oversigtsside eller til andre relevante 3D-modeller.


Anbefalede printindstillinger
Vedhæftning på bundplade: 				valgfrit
Support (understøttende materiale): ja
Opløsning: 0.2
Infill (fyld): 20%
Anbefalet filament (printmateriale): PLA

Multiboks

Multiboksen til at 3D-printe giver dig flere opbevaringsmuligheder. Med boksen, der passer perfekt ned i midterkonsollen i den nye 100 % elektriske Explorer, kan der holdes mere effektivt styr på diverse småting. Boksen kan placeres enten lodret eller vandret i midterkonsollen. Udnyt pladsen optimalt!

Opbevaringsboks

Holder effektivt og ryddeligt styr på ting i midterkonsollen! Opbevaringsboksen til at 3D-printe passer perfekt til midterkonsollen i den nye 100% elektriske Explorer og opdeler pladsen i praktiske rum. Desuden er der en klemme til at holde styr på papirer. Slip for småting, der rutsjer rundt!

Skilleplade

Vil du gerne have bedre styr på tingene i bilens opbevaringsrum? Skillepladen til at 3D-printe til midterkonsollen i din nye 100 % elektriske Explorer er også velegnet til at opbevare småting sammen. Den fungerer ikke kun som skilleplade, men har desuden en penneholder, en kortklips og en holder til læbestift eller neglelak. Lille forbedring, der gør en stor forskel!

Universal rumopdeler

Kan du ikke rigtigt udnytte al den dybe plads som midterkonsollen i din 100 % elektriske Explorer byder på? Med en universel rumopdeler, som kan 3D-printes, får du et ekstra opbevaringsniveau med en klap, der kan åbnes nedad til et rum. Når klappen er lukket, giver dette rum mulighed for diskret og sikker opbevaring af værdigenstande.

Universalmodul til kopholder

Vidste du, at kopholderen i midterkonsollen kan bruges til meget andet end blot kopper? Det universale kopholdermodul til at 3D-printe sættes i kopholderen på den nye 100 % elektriske Explorer til flere opbevaringsmuligheder. Modulet kan bruges med forskellige typer af holdere, f.eks. en mobil, tablet eller lampe. Denne model består af både kopholdermodul og mobilholder.

ANSVARSFRASKRIVELSE

© 2024 Ford Motor Company.ALL‑ELECTRIC EXPLORER®, B‑MAX®, BRONCO®, C‑MAX®, ECOSPORT®, EDGE®, FIESTA VAN®, FOCUS®, GALAXY®, KA+®, KA, KUGA®, MONDEO®, MUSTANG MACH‑E®, MUSTANG®, PUMA®, RANGER®, S‑MAX®, TOURNEO CONNECT®, TOURNEO COURIER®, TRANSIT CONNECT®, TRANSIT COURIER®, TRANSIT CUSTOM®, TRANSIT® er varemærker tilhørende Ford eller dets tilknyttede selskaber.

Da Ford foretager løbende produktudvikling, forbeholder vi os ret til på ethvert tidspunkt at ændre specifikationer, farver og priser på de modeller og komponenter, som er vist og beskrevet i denne online publikation, og billedmaterialet kan variere. Kontakt den lokale Ford forhandler for de seneste oplysninger. I denne online publikation ses både Ford originalt tilbehør og et sortiment af udstyr fra vores leverandører. Eftermonteret tilbehør kan påvirke din bils brændstofforbrug. *Producentmærket tilbehør er specielt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører, som ikke er dækket af Ford garanti, og som kan være omfattet af andre garantibetingelser. Oplysninger herom kan fås enten ved at klikke på garantiikonet for hvert enkelt produkt eller ved at kontakte din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.

" " " "