Quickguide Quickguide

Dette site www.ford-tilbehoer.dk bliver betjent af Ford Danmark. Adgang til sitet sker på de vilkår og betingelser, som er beskrevet nedenfor. Du kan også læse mere på sitet om Fords datasikkerhed.

Generelle vilkår

Ford har gjort alt for at sikre, at de informationer, som dette website indeholder, er korrekte.

Vi søger konstant at forbedre specifikationer, design og produktion af bilerne, og der sker løbende forandringer. Selvom vi gør os store anstrengelser for at producere ajourførte produkter og specifikationer, skal dette website ikke betragtes som en fuldstændig guide til Fords produkter eller serviceydelser – ligesom det ikke udgør et tilbud for nogen bestemt bil. Distributører og forhandlere er ikke agenter for Ford og har ingen autoritet til at forpligte Ford med udtryk, antydede forpligtelser eller repræsentation. Enhver henvisning til fart eller præstationer på dette website skal ikke forstås som en opfordring til at køre hverken farligt eller med højere hastigheder, end loven tillader.

Alle tal for brændstoføkonomi er i overensstemmelse med direktivet af 93/116/EC. Tallene er blevet udregnet efter samme testcyklus som ved den officielle emissionsklassifikation. Alt efter køreteknik, vej- og trafiksituation, miljømæssige faktorer og bilens tilstand kan tallene for det aktuelle brændstofforbrug ved daglig brug af bilen variere fra de tal, der er vist i testen. Hvis du er i tvivl, så spørg din Ford-forhandler.

Copyright

Alle rettigheder, inklusive ophavsret og databaserettigheder på websitet samt indhold, er ejet af Ford, eller også har Ford licensrettighederne eller tilladelse til at bruge det ifølge anvendelig lov eller ejeren af ophavsrettighederne. Det er ikke tilladt at kopiere, reproducere, genudsende, sende, udsende eller transmittere nogen tekst, billede, grafik, logo, knap, ikon, kopi eller udvælge eller arrangere noget deraf, inklusive underliggende kildekoder eller software, til nogen kommercielle eller offentlige formål uden forudgående skriftlig tilladelse fra Ford eller ejeren af ophavsrettighederne.

Materiale og/eller informationer på dette website må ikke bearbejdes, ændres eller omgøres – eller bruges til andre formål end ikke-kommercielt privat brug. Ford forbeholder sig retten til at bruge alt det materiale, der bliver tilført websitet, inklusive tekst og billeder, enten på websitet eller i enhver anden form, inklusive offentlig omtale eller reklame. Ford forbeholder sig retten til at se tilføjelser til websitet og redigere eller afvise enhver tilføjelse.

Ansvarsfraskrivelse

Vi prøver at sikre, at informationer på vores website er nøjagtige, komplette og ajourførte. Ved at bruge dette website indvilliger du i at følge de vilkår og betingelser, som træder i kraft den første gang, du bruger websitet.

Uden anfægtelse af dine lovmæssige rettigheder er websitet og alle informationer, tekst, navne, billeder, logoer, links og ikoner og andre materialer (uden undtagelse) skabt som "det er" og på en "tilgængelig" basis uden repræsentation, garantier eller godkendelse, det være sig udtrykkeligt eller antydet. I særdeleshed giver vi ikke garanti eller hæfter for nøjagtigheden eller kompletheden af informationer på dette website, ligesom vi heller ikke kan garantere, at brugen af websitet kan ske uforstyrret eller uden fejl, samt at websitets servere eller computere er fri for computervira.

Ford kan på ingen måde drages til ansvar over for nogen person for skader eller tab, som kan ske ved brug af information fra websitet eller produkter vist på vores website, inklusive - uden undtagelse - indirekte eller deraf følgende skader eller nogen skader overhovedet opstået fra brug eller tab af brugsevne, data eller fortjeneste, enten i handling på kontrakt, forsømmelse eller andre skadevoldende handlinger opstået ud af eller i forbindelse med brug af websitet.

Uanset hvad der ellers står i afsnittet Vilkår og betingelser, vil vi ikke hæfte for krav, der relaterer til funktionaliteten eller tilgangen til dette website.

Varemærker

Alle navne, billeder og logoer, der identificerer Ford, er Fords ejendom. Alle tredjepartmærker, produkter, serviceydelser og firmanavne, der er indeholdt på dette website, er varemærker, servicemærker og handelsnavne ejet af deres respektive ejere. Ford giver ikke tilladelse til, at de bliver brugt af nogen person andre end deres ejere. Enhver form for brug udgør en krænkelse af ejerens rettigheder.

Eksterne links

Ford repræsenterer ikke, garanterer ikke og er heller ikke ansvarlig over for eksterne websites, der kan linkes til fra dette site. Ethvert eksternt website, som du besøger via et link fra dette website, er uden for Fords kontrol, og besøget på websitet sker fuldstændig på eget ansvar.

Software ansvars fraskrivelse

Downloads af software fra dette website er blevet omhyggeligt scannet og testet på alle trin i produktionen, men - som med al ny software - anbefaler vi stadig, at du kører et virusprogram for at tjekke det før brug. Vi anbefaler også, at du har en ajourført backup af din harddisk, før du bruger softwareprogrammet. Ford kan ikke tage ansvar for nogen form for forstyrrelse, ødelæggelse eller tab af data på din computer, som kan være opstået, mens du brugte programmet. Kontakt din netværksadministrator, før du installerer programmer på en netværkscomputer.

Lovmæssig bekræftelse

TDisse vilkår og betingelser skal overholdes i overensstemmelse med gældende lov i Danmark. Opstår der stridigheder, skal de løses i henhold til loven i Danmark.

Hvis nogen af vilkårene eller betingelserne skulle blive dømt til at være ulovlige, ugyldige eller på nogen anden måde umulige at håndhæve pga. love i det enkelte land, hvor disse vilkår skal virke, vil de blive slettet som klausul. Alle andre vilkår og betingelser vil bestå i fuldt omfang og stadig være bindende og gældende.

Ford forbeholder sig retten til at ændre enhver af disse vilkår og betingelser til enhver tid ved at sende ændringerne online.

Hvis du ikke kan acceptere disse vilkår fuldt ud, må du straks ophøre med at bruge dette website.

Ford Motor Companys politik hvad angår privatlivets fred på Internettet er beskrevet nedenfor. Informationerne er suppleret med en række spørgsmål. Har du specifikke spørgsmål ud over de mest almindelige, er du velkommen til at skrive til os. Send i så fald et brev til:

Ford Motor Company
Borupvang 5 D-E
2750 Ballerup
Att.: Marketing Manager

Datasikkerhed på Internettet

Ford Motor Company respekterer retten til datasikkerhed for hver enkelt bruger af dette website. Alle informationer om dig vil primært blive brugt i forbindelse med de services, du selv beder om, samt sekundært at forbedre de muligheder, vi som virksomhed har for at tilbyde dig personlig service. Vi gør dette ved at bruge informationen mest hensigtsmæssigt.

Derudover vil alle informationer kun blive anvendt indenfor Ford Motor Company, vores associerede virksomheder, bureauer og andre virksomheder med hvem Ford Motor Company har et fast samarbejde.

Alle data vil blive behandlet i overensstemmelse med de relevante love for datasikkerhed. Data vil blive gemt og behandlet indenfor eller udenfor EU. Som individ har du ret til at få at vide, hvilke data vi har om dig, samt komme med rettelser, hvis det er nødvendigt. Du har også ret til at bede os om ikke at bruge informationen. Vi vil gøre alt for at respektere dine ønsker. Dog kan bestemte love forhindre det, især love relateret til sikkerhed eller finansiering, for eksempel i forbindelse med Ford Credit.

Mest almindelige spørgsmål om datasikkerhed

Nedenfor finder du de mest almindelige spørgsmål, som vores kunder stiller os om datasikkerhed. Spørgsmålene og svarene supplerer Ford Motor Company politik inden for sikring af dine data og kan med fordel læses sammen med den officielle tekst.

Hvilke fordele har jeg af, at Ford Motor Company indsamler informationer om mig?

Indsamling af data hjælper os med at opnå følgende:

Hvilke informationer bliver registreret af Ford Motor Company website?
Det er vores politik at give dig så meget kontrol over dine personlige informationer som muligt. Du kan også sagtens besøge Ford Motor Company websitet uden at fortælle os, hvem du er - eller give nogen informationer overhovedet.

Der er dog tidspunkter, hvor vi har brug for oplysninger fra dig - som for eksempel dit navn og din adresse. Du vil altid få besked før vi indsamler information om dig over Internettet.

Vi indsamler kun personlige informationer, som kan relateres direkte til dig, når du har fuldført Ford Motor Company anmodning om Internet registrering. Selv før du registrerer dig på Internettet, vil vi indsamle anonyme informationer om, hvordan du bruger websitet. Det er en almindelig standardprocedure for alle hjemmesider på Internettet. Informationerne kan ikke identificere dig, men skal hjælpe os rent markedsføringsmæssigt og forbedre vores serviceydelser.

Hvis du vælger at give os de informationer over Internettet, som vi har brug for i vores dialog med dig for at udføre en bestilling eller oprette et abonnement til dig, så er det vores politik at lade dig vide, hvordan vi vil bruge oplysningerne. Hvis du fortæller os, at du ikke ønsker informationerne brugt som basis for yderligere kontakt med dig, respekterer vi naturligvis dit ønske.

Hvordan samler og gemmer Ford Motor Company informationerne?
Websitet kan indsamle informationer om dig på forskellige måder. Enten direkte ved at bede dig om at udfylde felter eller ved automatisk at registrere informationer om dig, når du besøger websitet. For eksempel kan vi opsamle data om din "tur" gennem websitet eller registrere de valg, du har foretaget på websitet.

Informationerne er gemt et sikkert sted beskyttet af en kombination af både fysiske og teknologiske redskaber. Der er ingen adgang for offentligheden til informationerne.

Hvor længe vil Ford Motor Company gemme mine informationer?
Ford Motor Company gemmer dine informationer i et sikkert og beskyttet miljø så længe, vi mener det vil hjælpe os med at forstå og servicere dig bedst muligt. Derudover kan lovgivningen forpligte os til at gemme informationerne i en bestemt periode.

For at se, hvordan du kan opdatere eller justere de informationer, vi har om dig, bedes du venligst gå til denne side: http://www.ford.dk/Footer/Kontakt

Hvor bliver mine personlige informationer gemt?
For at gøre os i stand til at levere kvalitets service til dig - og alle andre kunder, administrerer vi vores websites fra ét centralt sted i Danmark.

Hvorfor indsamler Ford Motor Company denne information?
Vi har brug for denne information for at forbedre vores serviceydelser. Vi vil gerne skræddersy vores produkter og serviceydelser til lige præcis dine behov.

Hvem er datasikkerhedspolitik for?
Vores datasikkerhedspolitik gælder websites designet til private forbrugere og gælder ikke for besøgende fra virksomheder.

Tænker Ford Motor Company på at beskytte børn?
Det er vigtigt at beskytte børn på Internettet. Derfor indsamler og beholder vi aldrig informationer fra besøgende, som vi ved er under 13 år, medmindre deres forældre godkender børnenes søgning. Og vi vil ikke kræve mere information af barnet for at deltage i en aktivitet, end der kræves af voksne. Ved forespørgsel kan forældre få lov at gennemse deres børns informationer og få det slettet, hvis de ønsker det.

FORDS GUIDE TIL COOKIES

Hos Ford anvender vi teknologier som cookies, pixels og lokal lagring for at gøre vores websteder lettere at bruge og for at skræddersy indholdet, så det er mere relevant for dig. Denne guide er udviklet til så klart som muligt at forklare, hvad cookies er, formålet med dem, der anvendes på Fords websteder, og hvilke muligheder du har for at styre eller slette dem – hvis du beslutter, at du vil gøre det.

Hvad er en cookie?

Næsten alle websteder anvender cookie-teknologi. En cookie er en lille fil, der gemmer internetindstillinger. Den bliver hentet ved hjælp af en browser under det første besøg på et websted. Næste gang, du vender tilbage til websteder med samme enhed, kan browseren kontrollere, om der er en tilknyttet cookie (dvs.

når du vender tilbage til det websted, der bruger den samme enhed, kan browseren kontrollere om der findes en tilknyttet cookie (i.e. indeholdende navnet på webstedet) og bruge data inde i cookien til at sende tilbage til webstedet. Det giver webstedet mulighed for at opfatte, at browseren har besøgt stedet tidligere, samt i visse tilfælde at variere indholdet for at afspejle dette.

Fordelene ved cookies

Nogle cookies er yderst nyttige, fordi de kan gøre oplevelsen mere brugervenlig, når du kommer tilbage til et websted, som du har besøgt flere gange tidligere. Forudsat, at du bruger den samme enhed og browser som tidligere, kan de f.eks. huske dine præferencer, hjælpe os med at vide, hvordan du bruger vores websteder og gøre det viste indhold mere relevant for dine interesser og behov. Ingen af de cookies, som anvendes på vores websteder, indhenter oplysninger, som personligt identificerer dig.

Nedenfor er der en tabel, som viser de væsentligste cookies i brug på Fords websteder, og som forklarer, hvor de optræder, og hvad de gør.Styring og sletning af cookies

Hvis du vil ændre, hvordan en browser anvender cookies, herunder at blokere eller slette cookies fra Fords websteder (og faktisk også eventuelle andre websteder), kan du gøre det ved at ændre browserindstillingerne.

For at styre cookies lader de fleste browsere dig enten acceptere eller afvise alle cookies, kun acceptere visse typer af cookies, eller de spørger dig, hver gang en side ønsker at gemme en cookie. Det er også let at slette cookies, som en browser allerede har gemt på din enhed.

Proceduren for styring og sletning af cookies varierer, afhængigt af hvilken browser du bruger. For at finde ud af, hvordan du gør det med en bestemt browser, kan du bruge browserens hjælpefunktion eller besøge http://www.aboutcookies.org, som trinvis forklarer, hvordan du kan styre og slette cookies i de fleste browsere.